Kunder

I ProjectHouse A/S har vi altid haft det mål, at alle vore kunder skulle være referencekunder, og den mission er lykkedes.

Som kunde kan du på ethvert tidspunkt bede om, at tale med en eller flere af vore kunder siden 1999 og få et ærligt udsagn vedrørende vores kompetencer og formåen.

Her på hjemmesiden kan du se nogle udvalgte referencer, som både beskriver de kunder vi arbejder for, de opgaver vi løser samt hvilke kompetencer kunden lægger vægt på hos vore konsulenter.

ProjectHouse A/S har ikke som målsætning at profilere sig i den brede offentlighed, da vores virke ofte foregår som en integreret del i vore kunders organisation. Det er vores kunder der skal høste eventuelle profileringsfordele.

I ProjectHouse A/S arbejder vi primært med langvarige relationer. Disse velfunderede samarbejder er en af de grundstenene i vores succes og fastholdes naturligvis alene ved en stadig afstemning af forventninger, så både proces og slutprodukt er tilfresstilende for begge parter.

Ca. 80% af de opgaver vi påtager os kommer fra eksisterende kunder eller ved reference fra disse kunder.

Vi havde dog den fornøjelse i 2005, at en af vore kunder indstillede ProjectHouse A/S til prisen som én af Danmarks 3 bedste IT konsulentfirmaer hos Dansk Management Råd.