Samarbejdspartnere

er for ProjectHouse A/S en naturlighed, når det gælder om fokus på spidskompetencer.

ProjectHouse A/S er 100% fokuseret på og specialiseret i at udbyde de førende konsulenter indenfor program- og projektledelse, procesoptimering og test management.

Vi holder os til det, som vi er virkeligt gode til, og vi har indgået integrerede samarbejder med udvalgte partnere for at styrke vores samlede projektleverancer. 

I nedenstående finder du en række af vore faste samarbejdspartnere:

Right People:
Right People er specialiseret i at udbyde både forretningsmæssige og tekniske konsulenter på det operationelle niveau. Right Peoples konsulenter indgår i vores samlede projektleverelancer, og et integreret samarbejde omkring metoder og tilgange til projekter sikrer os, at Right People konsulenternes potentiale udnyttes optimalt. I samarbejde med Right People tilbyder ProjectHouse A/S assistance til alle aspekter af et PMO (Project Management Office).

Issov Consulting:
Issov Consultings, primære kompetencer er indenfor IT og teknisk projektledelse. Særligt indenfor Telecom råder Issov Consulting over ekspertkompetencer, og på netop dette område har ProjectHouse A/S og Issov Consulting etableret et integreret samarbejde.

Peak Consulting:
Peak Consulting Group er et Nordisk IT management konsulenthus specialiseret i konsulentydelser- og kompetenceudvikling med udgangspunkt i program-, projekt- og kvalitets-ledelse. Hos ProjectHouse A/S har vi valgt Peak Consulting som vores primære samarbejdspartner i forbindelse med uddannelse og certificeringer af vore projekt og programledere.

Service Management Gruppen:
Har speciale i Digital Forvaltning, ITIL og praktisk implementering af Service Management systemer og processer.